Belsőépítészet
Belsőépítészeti munkák teljes körű kivitelezése (felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés) szakembereink együttműködésével egyedi igények szerint.

Az építkezés vagy felújítás előtt érdemes szakemberrel egyeztetni, főként a gépészet miatt (víz, villany, gáz, telefon, internet, elektromos kiállások), a bútor célszerű elhelyezése érdekében. Ezáltal megkönnyítve a kivitelezés folyamatát, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet elképzelt: komfortos és praktikus.

A mi esetünkben a belsőépítész segít harmonikus, célszerű tereket létrehozni, kiválasztani a színeket, a padló és a falak burkolatát. Mivel fő profilunk az asztalosság, a jól funkcionáló bútorok és az ehhez tartozó kiegészítő vasalatok és dekorok kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.

Az utóbbi évtizedekben fokozatosan a mind kötetlenebbé vált életforma megváltoztatta lakberendezési szokásainkat is. A valaha egy bizonyos tevékenységre szolgáló helyiségek kora lejárt, ma jobban kedveljük a többféle rendeltetésű, könnyen átalakítható tereket.

A nagy változások közepette egyetlenegy dolog maradt a régi: minden ember számára az otthona a legfontosabb.

X

Visszahívhatjuk?

Nincs más dolga, csak megadni telefonszámát, és munkatársunk
felhívja Önt!