Tolóajtó

Egyedi bútorok

Tolóajtó


A tolóajtó egy helytakarékos és modern megoldás a bútorajtók helyett. Emellett kombinálható festett üvegekkel, többféle alumínium kerettel és osztásokkal. Látványos és könnyen használható.

Amivel pedig igazán hosszú életűvé tesszük tolóajtóink élettartamát és pehelykönnyűvé mindennapos használatukat az nem más, mint a prémium minőségű SEVROLL tolóajtó vasalatok, melyet tíz asztalosból kilenc ajánl. (És a tizedik is használja).A széldzseki zsebébe az indulás előtti utolsó percben beleakadó szekrényajtó sokak számára ismert élmény. A tavalyi télikabátoktól nem záródó ruhásszekrény látványa úgyszintén. A tolóajtó hatékonyan segít ezeken a problémákon. 

A tolóajtó elegáns és praktikus megoldást nyújt a gardróbok, ruhásszekrények használata során. Könnyedén, biztonságosan és zajmentesen nyithatjuk-zárhatjuk a kívánt bútorokat, ami nem utolsó szempont különösen, ha kalandvágyó kisgyermek vagy háziállat lakik a házban.

A tolóajtós szekrények nem csak a napi használatot teszik egyszerűbbé; egyben új színt hozhatnak otthona, irodája megjelenésébe – akár egy vadonatúj bútordarab.

Egyedülálló minőségű tolóajtóinkat akár már ma kipróbálhatja bemutatótermünkben.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és katalógusainkat: