3D Látványtervezés


3D Látványtervezés

 3D látványtervezési technológia

A 3D látványtervezési technológiának köszönhetően olyan, valósághű képet alkotunk a megrendelt bútorról, mintha már kész is lenne.

 Keressen fel minket és mi elkészítjük egyedi bútora látványtervét!

A 3D látványtervezés tudomány és egyben játék a képzelőerővel. Számítógépeinkkel akár az Ön otthonába is kitelepülünk és egy szakszerű felmérést követően személyre szabott, élethű látványtervet készítünk álmai konyhájáról, nappalijáról vagy éppen hálószobájáról. 

 

Hogy hogyan álljanak össze egységes egésszé, milyenek legyenek a bútorok és a kiegészítők, mennyire elütő anyagokat válasszunk, milyenek legyenek a színek s azok a tárgyak, amelyek majd egyedivé teszik otthonunkat – rajtunk múlik. 

Ön is szeretné a legtöbbet kihozni otthonából? Keressen fel minket bizalommal és engedje, hogy képzett asztalos és belsőépítész szakembereink felszínre hozzák a lakás rejtett értékeit! Szolgáltatásunk magába foglalja a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést is. Ha velünk szerződik, garantáljuk, hogy egy egészen új otthonba térhet haza.

Egy kis alapterületű lakásból is képesek vagyunk kihozni a maximumot és élhetőbbé, tágasabbá tenni. Okosan elhelyezett tárolók, beépített gardróbszekrények, tolóajtók, személyre szabott, egyedi igényekhez igazodó bútorok kivitelezésével képesek vagyunk új életet lehelni a szűknek, zsúfoltnak és kicsinek hitt lakásba.

Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessen időpontot kollégáinkkal! Tájékozódjon weboldalunkon a lehetőségekről, és valósítsa meg álmai otthonát a mi segítségünkkel!