Rólunk
Asztalos, bútorasztalos múltunk régre tekint vissza, 1966-ra, mikor nagyapám, Hencz Sándor bútorasztalos mester lett. Ma már én, Gulyás Tibor faipari technikus vezetem a céget két társammal Péter Lajossal és Seres Dániellel. A kollégáimnak és nekem nem a tömegcikkgyártás a profilunk, hanem az igényes, egyedi bútorok gyártása ügyfeleink elképzelései alapján.

Irodánkban és bemutató termünkben lehetőség nyílik arra, hogy ügyfeleinkkel közösen létrehozzunk a harmonikus, célszerű tereket. Ebbe együtt kiválasztjuk a színeket, a padló és a falak burkolatát. A jól funkcionáló bútorokat és az ehhez tartozó kiegészítő vasalatok és dekorok kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.

Tevékenységeink
  • Egyedi bútorok készítése: konyhabútor, nappali bútor, tolóajtós szekrények, gardróbok, irodabútorok, fürdőszobabútor, beépített bútorok, polcrendszerek.
  • Laminált padló lerakása
  • Felületkezelés, szórással történő pácolás, lakkozás
  • Belsőépítészeti munkák teljes körű kivitelezése (felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés) szakembereink együttműködésével egyedi igények szerint.
  • Bérszerelés: cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt
Partnereink
Planning & Trading Kft. - Beépíthető konyhatechnikai termékek
Kaméleon Hungary Kft. - Faipari felületkezelő anyagok
Forest - Bútorszerelvények, munkalapok, bútorajtók, kiegészítők
Blum - Minőségi bútorszerelvények
Nettfront - 3D fóliás ajtófrontok
Makita
Milesi - Faipari felületkezelő anyagok
Budapesti Mesterek

Protoszer Bt - Általános szerződési feltételek

X

Visszahívhatjuk?

Nincs más dolga, csak megadni telefonszámát, és munkatársunk
felhívja Önt!