Egyedi bútorgyártás menete


Egyedi bútorgyártás menete

Első lépés, az egyedi bútorgyártás menete.

Az otthonát Ön álmodja meg. Mi pedig elkészítjük.

Tapasztalt és felkészült munkatársaink segítenek Önnek az anyagválasztásban, sőt a 3D látványtervezési technológiának köszönhetően akár a bútorok, berendezések tervezési folyamataiban is részt vehet. 

Keressen bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.

Készíttesse velünk álmai bútorát! Hívjon minket bátran!

Tekintse meg tervezési és kivitelezési ügymenetünket:

A kívánt bútorok megtervezésére kétféle mód létezik.

Az egyik megoldás keretében Ön befárad irodánkba és becsült, körülbelüli méretek alapján ismerteti elképzelését, amit mi a helyszínen lemodellezünk 3D-ben. Ezt követően a bemutatótermünkben kiállított bútorlapok, színek, vasalatok, üvegek és egyéb termékmintákból válogathat. A továbbiakban pontosítjuk a részleteket és adunk Önnek végleges, korrekt árajánlatot.

A második megoldás, hogy kollégánk kimegy Önhöz egy helyszíni felmérésre. Megbeszélik az elképzeléseiket, lehetőségeiket. Viszont a helyszínen nincs lehetőség arra, hogy kipróbálhassák a vasalatokat, szemügyre vehessék több száz színmintánkat. Mivel az árat nagyban befolyásolják a vasalatok és az anyagok, így az ár megadása is sokkal pontatlanabbá válik.

  

 - Bemutatótermünk - 

 

Mindkét megoldásra vonatkozóan:

Az árajánlat elfogadását követően munkatársunk kimegy Önhöz egy helyszíni felmérésre. Ezt követően egy milliméter pontosságú műszaki rajz készül a kívánt bútorról ami garantálja, hogy Ön pontosan azt kapja amit megrendelt. A készülő bútort egy valósághű 3D látványtervvel tesszük még elképzelhetőbbé. A bútortervekkel együtt természetesen gépészeti rajzokat is készítünk az elektromos, víz, gáz és egyéb kiállások figyelembevételével.

 

 

  

 

 

Minden esetben adunk a bútortervekkel együtt gépészeti rajzokat. Ami tartalmazza az elektromos, víz, csatorna,  burkolási… kiállásokat. 

 

 

A tervezés után a gyártás, végül a helyszíni szerelés történik.

Miután kitakarítottunk, már csak gyönyörködnünk kell látványos bútorainkban.