Egyedi bútorgyártás menete


Egyedi bútorgyártás menete

Az egyedi bútorgyártás menete.

Egyedi bútorát 2 féle módon rendelheti meg:

1. Egyeztessen időpontot bemutatótermünkbe, ahol asztalos és belsőépítész munkatársunk válaszol kérdéseire, és igényei alapján elkészíti az elképzeléseinek megfelelő bútor látványtervét.
Itt arra is lehetősége van, hogy megtekintse, és kiválassza bútora alapanyagának színét, mintázatát és kiegészítőit (vasalatokat, üvegeket).

2. Kényelmi szolgáltatásként helyszíni felmérést is vállalunk! Egyeztessen időpontot, és munkatársaink otthonában felkeresik. Fontos tudnia, hogy helyszíni felmérésre anyagmintákat nem tudunk magunkkal vinni, azokat kizárólag a bemutatótermünkben tudja megtekinteni!

Válassza az Önnek legkényelmesebb módot, és élvezze új, egyedi bútorokkal berendezett otthona kényelmét minél elöbb! Hívjon minket bátran!

Ismerje meg bemutatótermünket!

  

 - Bemutatótermünk - 

 

Mi történik a megrendelés után?

Miután elfogadta előzetes árajánlatunkat, asztalos munkatársunk elkészíti a bútor miliméter pontos műszaki rajzát.  Ennek része a bútor(ok) pontos helyének meghatározása, az esetleges elektromos, víz, gáz kiállások figyelembe vételével elkészített gépészeti terv véglegesításe. Ez garantálja, hogy Ön pontosan azt kapja amit megrendelt.

 

  

 

 

Amennyiben teljes konyha-, hálószoba-, nappali- vagy előszobabútort rendel, a kész bútor mellé gépészeti rajzokat is adunk, ami tartalmazza az elektromos, víz, csatorna,  burkolási kiállásokat, így egyedi tervezésű bútora miliméter pontosan fog illeszkedni beépítési helyére.

 

 

Egy áruházban sem talált olyan nappali bútort, ami igazán illene otthonába? Mi elkészítjük!

A tömeggyártott bútorok, bár sokszinűek, a legritkább esetben illszekednek tökéletesen. Ha Ön nem szeret kompromisszumot kötni, viszont szeretne egy olyan nappalit, amiben kényelmesen töltheti el otthoni perceit, keressen minket!

Rendelje meg nálunk nappali bútorát, profi asztalos szakembereink megtervezik, elkészítik, és a helyszínen összeszerelik, beépítik.

Önnek nincs más dolga ezután, mint élvezni a kényelmet!