Belsőépítészet


Belsőépítészet

Belsőépítészeti munkák

 

Belsőépítészeti munkát szeretne? Hívjon minket bátran!

Belsőépítészeti munkák teljes körű kivitelezése (felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés) szakembereink együttműködésével egyedi igények szerint.

Tudjuk, hogy manapság nem elég egy bútort elkészíteni, annak tökéletesen illeszkednie kell oda, ahova szánták. Ebben segít belsőépítészeti szolgáltatásunk, mellyel a legegyszerűbb otthont is segítünk úgy átalakítani, hogy bármelyik lakberendezési magazinban megállja a helyét.

Mondja el elképzelését, és tapasztalt belsőépítész munkatársunk segít kiválasztani a megfelelő tároló bútorokat, az ön igényeihez legjobban passzoló színű és minőségű bútorlapokat. A bútorok mellett segítünk megtalálni a harmónikusan illeszkedő padló és falburkolatot, illetve azokat a kiegészítőket, amik karakteressé és egyedivé teszik otthonát.

Önnek nem kell több helyre szaladgálnia, mestereket összehangolnia! Mi mindent egy helyen intézünk a belsőépítészeti tervezéstől, a kivitelezésen át, a helyszíni szerelésig!

 

Kímélje meg magát a hosszas várakozástól, az esetleges félreértésekből adódó kellemetlenségektől!

A Hencz Bútornál közel fél évszázados asztalos tapasztalatunk, és a 21. század technikai megoldásai találkoznak, így a legmagasabb minőségű munkát nyújtjuk Önnek határidőre.

Olyan üzlethelyiséget szeretne, ahova vevői újra és újra szívesen visszatérnek? Belsőépítész kollegánk a helyiség paramétereinek, és az üzlet profiljának megismerése után megtervezi stílusos és egyben parktikus eladóhelyi bútorait.

Ha igazán minőségi megjelenést szeretne üzletének, felejtse el a tömeggyártott bútorokat! Kérjen időpontot ingyenes felmérésre, és ismerje megy az egyedi üzletberendezések előnyeit!

 

 

FONTOS! Ha felújítást, átépítést tervez, mindig egyeztesse a kivitelezővel a kiállások, dugaljak pontos helyét, hogy bútora tökéletesen illeszkedhessen új helyére!

 

 

A modern életforma alapjaiban megváltoztatta az otthoni életkörnyezetet is. Az étkező helyiség gyakran irodává, a nappali gyakran bemutatóteremmé vagy tárgyalóvá vedlik át. Ahogy technikai eszközeinket, úgy otthonunk tereit is szeretjük sokoldalúan, akár többféle célra is használni. Amire, viszont a könnyen és gyorsan átalakítható terek mellett is mindig vágyunk: hogy otthon érezzük magunkat.

 

 

 

Hozza ki otthonából a maximumot! Belsőépítészeti tanácsadással kiegészített asztalos munkáink a legkisebb otthont is tágassá tehetik.
Akár klasszikus, akár modern formavilágra vágyik, mi segítünk Önnek megvalósítani álomotthonát!

 

 

Kérjen időpontot ingyenes tanácsadásunkra még ma, és élvezze hamarosan új otthona kényelmét!